|
07.09.2023 08:52

Учасниця “МастерШеф” Катерина Велика похвалилася маленьким синочком від чоловіка-багатія: “Він гарнюня”

Катерина дуже цілеспрямована жінка, що прагне перемоги. Це доводить участь Великої у двох сезонах популярного шоу. Вперше Катя переступила поріг “МастерШеф” у 2016 році. Тоді жінка поступилась перемогою Євгену Клопотенко, який зміг вирвати перемогу. Після цього учасники не соромились обмінюватися гострими жартами.

Вдруге Велика опинилася на проєкті у 2022 році. Жінка пришла довести свою першість в кулінарній страві, але не склалося. Катерина дійшла до фіналу, пішовши з проєкту разом з Павлом Серветником.

Катерина Велика показала свого єдиного сина

Кожного випуску жінка ділилася історіями про чоловіка та їх спільні подорожі. Когось дратувало, а когось захоплювало насичене життя кулінарки. Та хто ж цей загадковий багатій? Чоловік Катерини спеціаліст з інвестицій та криптовалют. Також Андрій Великий має бізнес у туристичній сфері. Жінка не однократно жартувала, що вийшла заміж за коханого заради прізвища.

Катерина Велика показала свого єдиного сина

Андрій молодший за Катю на 5 років та це не завадило йому вибороти роль головного у родині. Чоловік дуже цілеспрямований та харизматичний, тож після довгих залицянь, він зміг полонити серце коханої. Наразі пара у шлюбі вже 12 років.

Катерина Велика показала свого єдиного сина

Зараз проєкт позаду та учасники повернулися до звичного життя. Катерина виховує маленького сина. Це єдина дитина пари. Зараз хлопчику 3 рочки. Катерина виховує справжнього чоловіка, навіть в такому ранньому віці відносить до нього, як до дорослого. У Instagram Велика часто викладає спільні сімейні фото. А в останньому дописі похвалилася – синочок справжній джентльмен та самостійно обирає для мами квіти.