|
04.09.2023 09:50

Тіна Кароль продемонструвала на собі образ з фотосесії 2010-го року: поп-діва тримає себе у формі

Кароль має певний статус у шоу-бізнесі, і він є вищим, ніж в інших артистів, адже Тіна особлива не лише як артистка, а ще і як людина. Вона має велике і добре серце, що дозволяє їй певні добрі справи. Вона може не афішувати свої гарні вчинки, але врешті-решт жінка не любить коли її питають про діяльність і допомогу іншим. Вона звикла прославлятися творчістю і своїми піснями, а не людськими якостями.

Тіна Кароль

Тіна завжди вміла чарувати всю свою аудиторію зовнішнім виглядом. Хоча вона й завжди дуже надовго ставала заручницею одного ж самого образу, це не заважало їй продовжувати бути улюбленицею та фактично іконою стилю у багатьох жінок.

Інші артисти подейкують, що у Кароль важкий характер і працювати з нею складно. Але насправді Тіна любить робити все ідеально і завжди намагається бути об’єктивною та віддаватися повністю своїй творчості.

Ціла армія “ФанТіни” роками не може вгамувати своє кохання до артистки, адже вона є для них справжнім прикладом краси, жіночності та сили. Адже Кароль вміє все сама вирішувати й долати всі перепони. Адже це все наслідки загибелі її чоловіка.

Та за останні півтора року Кароль дуже сильно змінилась зовнішньо. Річ в тому Тіна почала займатися йогою і її тіло змінилося до невпізнаваності. Жінка неймовірно схудла, адже йога – це дуже гарний вид спорту, який розтягує та підтягує шкіру, тіло та робить жіночу фігуру більш витонченою.

Архіви Кароль

І саме через свою ідеальну фігуру, Кароль крізь 13 років вирішила одягнути свій образ з фотосесії аж з 2010 року. Це був чорний комплект, який підкреслює всі виточені форми Кароль. Отже, можна сказати, що зараз Тіна має фігуру молодої дівчини.