|
06.09.2023 10:17

Донька Кузьми Скрябіна Барбара радіє поповненню у родині: стала справжньою мамою дівчинки

Відомо, що загибель Скрябіна не була випадковістю. Адже у той час чоловік багато чого говорив про політичне життя та її несправедливість. Як свідомий громадянин Кузьма просто хотів висловити думку більшості людей в Україні, але за цю правду він і постраждав, адже нажив собі ворогів у вигляді неймовірно впливових людей серед політиків та людей при владі. І на жаль, ніщо не змогло врятувати Скрябіна.

Донька Кузьми Скрябіна

Але він все ж встиг залишити не лише яскравий творчий слід, а ще й слід у вигляді єдиної донечки Барбари. Її життя не є публічним, але ЗМІ та прихильники Кузьми ретельно стежать за її життям. Відомо, що дівчина вже заміжня. Ще у 2019 році дівчина офіційно зареєструвала стосунки з Віктором Туром, з яким зустрічалась доволі довго. Пара познайомилася в університеті і саме у такому юному віці й розпочалась історія кохання доньки Скрябіна.

Барбара не любить виставляти своє життя назагал, адже не вважає себе зірковою спадкоємицею, адже сама вона не займається творчістю, а просто живе своє життя.Вона насолоджується сімейною ідилією та свободою, адже своїх дітей дівчина ще не народила, проте встигла стати хрещеною мамою.

Днями дівчина виклала фото з подругою, яку їй підкинула доля на роботі, де вони обидві тримають маленьку принцесу на руках. Барбара похрестила дівчинку й офіційно стала кумою.

“Моя робота звела мене з близькою мені людиною, яка сьогодні стала моєю кумою.Тепер я хрещена маленької Соломії. P.S.Однакові плаття одягнули випадково” – написала Барбара.

Тож, поки що власних малюків Барбара і Віктор не планують, але в них є чудова можливість зрозуміти суть і радість батьківства.