|
07.09.2023 16:16

“Юність” була, а Сергія Жадана ні: чому поет не підтримує молоду обраницю Соловій на її концертах?

Соловій вже кілька місяців підозрюють у романі з поетом та прозаїком Сергієм Жаданом. А почалося все з того, що вони разом випустили неймовірно ніжний кліп “Юність”, де зіграли шалене і палке кохання. Звісно публіка сприймає все це за дійсність і приписує колегам роман у реальному житті.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юніст

До того ж після прем’єри Христина і Сергій почали дуже часто з’являтися разом на публіці, вони разом виходять на сцену, презентують збірки Сергія, ходять на прем’єри. Жадан може сміливо обійняти співачку за талію, коли вона стоїть поруч. А також прихильники одного разу заскочили їх у кущах, під час прогулянки за руку. Всі ці фактори кажуть лише про одне – між ними роман.

Також підливає олії у вогонь той факт, що Жадан нещодавно розлучився зі своєю дружиною, з якою прожив цілих 15 років. Ці події можуть бути й не пов’язані одна з одною, але все ж таки цей розрив стався після появи Соловій у житті Жадана.

Та дивним є те, що сама Христина майже завжди супроводжує Жадана на його прем’єрах, допомагає йому все влаштувати і виступає разом з ним. А от сам Сергій не навідується на концерти своєї ймовірної обраниці. І Христина співає “Юність” зі сцени сама, без підтримки чоловіка.

Наприклад, днями артистка показала кадр зі свого останнього сольного концерту, вона була одягнена у гарну червону сукню і запалювала зал. Але все це відбувалося на самоті, адже Сергія поруч не було.

Сторіс Христини

Тож, які насправді пристрасті вирують між двома артистами, знають лише вони самі. Проте щось коментувати не збираються, бо вважають це недоречним і непотрібним, особливо зараз.