|
08.09.2023 09:50

Зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко перетворився на шамана: “Записував гіпнотизуючий звук” (ФОТО)

Його кухня і її культура відіграє по-справжньому важливу роль в Україні, адже саме з нього розпочалися деякі реформи шкільного харчування. Змінилося меню, змінилися стандарти для шкільних обідів. Клопотенко довго добивався того, щоб його почули та дійсно щось змінили у меню школярів. Для нього важлива користь від їжі. Та і загалом, аби діти мали збалансоване меню, яке б не шкодило здоров’ю.

Євген Клопотенко

Євген є доволі специфічною людиною, адже він підпускає до себе далеко не всіх. Для нього важливо відчувати людину, яка знаходиться поруч. Він не надто любить грати якісь ролі, для нього важливо бути самим собою та знати, що його приймають з усіма складностями його характеру.

Загалом для кожної людини важливо, аби її приймали і розуміли. Але особливо це стосується відомих людей, адже саме на них спрямовано фокус уваги, до того ж до всіх деталей їхнього життя. А оскільки Євген дуже цікава особистість, то його життя завжди купається в увазі від прихильників та ЗМІ.

Він доволі публічна людина, яка приймає і навіть часто сам кидає виклики суспільству. А також Клопотенко любить брати участь у різних заходах та соціальних ініціативах, бо для нього важливо змінювати світ.

Так, наприклад, днями у Києві відбувся саміт перших леді і джентльменів. І як виявилось, Клопотенко також там був. Головною темою саміту було “Ментальне здоров’я”. Сам чоловік вважає, що здорова психіка є основою нашого життя.

Тому Женя вирішив спробувати для себе щось нове. Він взяв спеціальну чашу, яка при доторканні спеціальною палицею видає звуки, що використовують зазвичай при йозі або при медитаціях.

Клопотенко грає на шаманській чаші

Не секрет, що кухар захоплюється всіма такими штуками та може робити дійсно цікаві речі з чашею можна виробляти різні звуки, які можуть по-різному впливати на ментальне здоров’я людини та на його свідомість.