|
12.09.2023 09:58

Дмитро Шевченко з Холостячки відгуляв весілля і показав наречену у сукні зі шлейфом: брюнетка як Злата Огнєвіч

Як відомо, публіка здебільшого вважала, що саме Дмитро Шевченко стане переможцем у романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”. Здавалося, що між ним та Златою Огнєвич прокинулися реальні почуття. Вона намагалася відкрити його серце, а він вирішив дати єдине, чого їй не діставало у цих взаєминах.

Яким же стало розчаруванням, коли Злата обрала все ж таки Андрія Задворного. Деякі глядачі відкрито писали у коментарях, що їм було дуже образливо за Дмитра. Мовляв, він зробив, здавалося, неможливе, але все одно не зміг завоювати серце коханої.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Натомість сам Шевченко переніс відмову доволі стримано, хоча і пустив сльозу. Після завершення зйомок він швидко оговтався та взявся налагоджувати особисте життя. Чоловік почав зустрічатися з дівчиною, яка жила зі Златою в одному будинку. Через це в мережі поповзли чутки про роман між співачкою та екс-учасником.

Втім, їхні дороги назавжди розійшлися. Дмитро подружився з Андрієм, а з артисткою тримав довгий час дистанцію. І їхні шляхи мали переплітатися ще неодноразово. Наприклад, і Дмитра, і Злату запросили на весілля в Мексику, але чоловік не зміг виїхати через війну.

Але якщо він мав якесь бажання погуляти на подібному торжестві, то нещодавно воно збулося. Так, Дмитро оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав розкішне весілля, яке відбувалося на відкритому повітрі. Шевченко був гостем. Судячи з усього, він прийшов без дами, адже поруч з ним місце зайняла дівчинка.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Наречена обрала дуже класичний варіант весільної сукні з відкритими плечима та довгим шлейфом. На її голові не було фати, але була висока елегантна зачіска, яка залишається в тренді в усі часи. Дрес-код, судячи з усього, – білі та сірі кольори.

Як завжди Злати помітно не було. Складається враження, що попри схожі кола спілкування сама доля розпоряджається таким чином, що вони бачаться рідко.