|
17.09.2023 09:54

Світлана Лобода в минулому: Тілль Ліндеманн з Rammstein забув співачку і переключився на молоду акторку

Тривалий час Світлану Лободу підозрювали у романі з легендарним Тіллем Ліндеманном і з часом плітки про їхній зв'язок не вщухли, а лише посилилися.

Вже багато років в мережі ходять чутки не просто про роман Світлани Лободи та німецького рок-музиканта Тілля Ліндеманна, музиканту приписують батьківство над молодшою дочкою зірки Тільдою. Тривалий час артистка спростовувала ці плітки, але не так давно видала себе з головою через маленьку деталь.

Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Лобода опублікувала ролик, у якому розпитує свою старшу доньку Єву про свій новий трек. І в цьому відео не було б нічого особливого, якби не один нюанс — на шиї дівчинки шанувальники Тілля Ліндеманна помітили його знаменитий кулон.

Справа в тому, що дану прикрасу музикант майже ніколи не знімав і світився з нею перед камерами роками. І якимось чином вона з’явилася у дітей Світлани. При цьому артистка вже давно розповіла про те, що її чоловік з України, і він точно не німецький музикант.

Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

Втім, музикант не стоїть на місці, активно розвивається, створює нові композиції та кліпи. І от нещодавно навколо нього розгорівся скандал через російську акторку.

Днями в мережі з’явився новий епатажний кліп на пісню “Zunge”, знятий російською актрисою Ганною Цукановою-Котт. У кадрі німецький музикант пристрасно цілує Аглаю Тарасову. Шанувальники гурту Rammstein легко згадали, що кілька років тому ця артистка вже з’являлася у відеороликах колективу.
У кліпі на композицію “Ich hasse Kinder” вона зіграла дружину персонажа Ліндемана. Тоді за сюжетом між ними також не обійшлося без поцілунків. І приблизно водночас джерела почали стверджувати, що німець розлучився з Лободою.

Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

Очевидно, співак не встояв перед Тарасовою. Адже глядачі не особливо шанують актрису, вважаючи її однією з найбездарніших кінозірок нового покоління. Що вже казати про українців, які були вражені тим, що Тілль, підтримуючи Україну, не побоявся співпрацювати з росіянкою.