|
25.09.2023 23:28

Голлівудські локони та блиск в очах: ​​Камалія оговталася від розлучення і показала Захуру, кого він впустив

Найбагатша співачка України Камалія не так давно засмутила своїх шанувальників новиною про хворобу та розлучення. Однак, зараз артистка розквітає на очах.

Шанувальники Камалії звикли до її образу люблячої, але суворої матері, а також коханої дружини, якій чоловік-мільярдер не може відмовити абсолютно ні в чому. Втім, в реальності ця картина вочевидь виглядала абсолютно інакше, адже доволі несподівано стало відомо, що пара прийняла рішення розлучитися. Сталося це прямо під час повномасштабної війни, про що артистка не змовчала, заявивши, що їй шкода.

Однак, екс-подружжя не полишило своїх фанатів, а продовжувало їх підтримувати та представляти Україну на різних заходах по всьому світу. Звісно, ці поїздки носили доволі важливий характер, адже мільярдер та його колишня дружина спонукали багатіїв віддавати гроші на благодійність.

Камалія вразила перевтіленням у стиліста та візажиста

Камалія вразила перевтіленням у стиліста та візажиста

Однак, за останні декілька місяців шанувальники також звернули свою особливу увагу на зовнішній вигляд артистки. Мовляв, набряки та зайву вагу вже неможливо приховати. Артистка поспішила виправдатися та зізналася, що має синдром Хашимото, через який фанати мають можливість спостерігати за такими трансформаціями її тіла та обличчя.

Мабуть тому нещодавно їм було особливо приємно побачити Камалію знову у всій краси. Так, артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких постала з голлівудським світлими локонами та вечірнім макіяжем. Подібні образи дуже їй пасують, а тому не було сумнівів, що артистка знову зможе підкорити мережу, якщо захоче.

Але колишній чоловік навряд побачить дані кадри, а все тому, що він не зареєстрований в Instagram і взагалі неактивний в соціальних мережах. Хіба що спільні дочки екс-пари покажуть йому кадри з мамою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Мохаммад забрав двійнят, яких народила йому співачка та евакуювався до Великобританії. Камалія відмовилася їхати та залишилася зі своєю батьківщиною. Пізніше артистка все ж таки виїхала, але ненадовго, незабаром повернувшись та посиливши свою позицію щодо бажання залишатися в Україні.