|
26.09.2023 12:48

Хветкевич згадав, що Задворний, Шевченко і Тарапата робили без Холостячки: правду про Андрія ще не знали

Андрій Хветкевич є одним з найяскравіших учасників реаліті. Чоловік був потенційним переможцем, сміливо йшов до фіналу, але в якийсь момент вилетів після розмови артистки з його матір’ю. Можливо тоді Злата дізналася про те, що в Київ приїхав його бойфренд, а можливо серцем відчула, що щось не так. Тим не менш, після зйомок вони залишилися друзями і продовжили спілкування. Огнєвіч навіть завітала на весілля свого приятеля, яке відбулося в Мексиці.

Андрій Хветкевич згадав, що Задворний, Шевченко і Тарапата робили без Холостячки

Андрій Хветкевич згадав, що Задворний, Шевченко і Тарапата робили без Холостячки

Хлопці також були запрошені на свято, але не змогли виїхати за кордон через повномасштабну війну. І хоча пройшло доволі багато часу, вони так само підтримують спілкування і іноді зустрічаються.

Не так давно спортсмен вирішив пригадати ці веселі часи, коли за вікном не було повітряних тривог, усі були щасливі і єдине, що їх турбувало — це кохання.

Так, чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні кадри, на яких чоловіки активно розважаються, веселяться, жартують та проявляють найрізноманітніші емоції. На них учасники і обнімалися, і навіть спали разом. Користувачі мережі одразу ж почали жартувати на цей рахунок, адже тоді вони не знали, що Хветкевич має смак не тільки на жінок, але й на чоловіків.

Нагадуємо, що пізніше Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що Злата дійсно не знала про справжню орієнтацію потенційного обранця. Втім, Андрій підкреслив, що нікого не обманював. Мовляв, йому подобаються і жінки, і представники його статі. Зі співачкою він дійсно намагався побудувати любовні стосунки, але доля розпорядилася іншим чином. Колишній бойфренд, з яким спортсмен знаходився на стадії розставання не витримав розлуки і через те, що не міг додзвонитися до екс-коханого прийняв рішення відправитися в Україну, і поки Андрій знімався, його майбутній чоловік знаходився в Києві. Помиритися їм вдалося, тож незабаром пара побралася і навіть заговорила за усиновлення дітей.