|
28.09.2023 16:55

Смаглява та з рудою шевелюрою як Дженіфер Лопес: Кондратюк показав, якою Могилевська була 20 років тому

Час, безумовно, безжальний. І особливо гостро це відчувається, коли ми дивимося на свої старі фотографії. Інколи задуматися про це змушують архівні кадри відомих людей. Здається, що деякі речі сталися ще вчора, це стало вже історією, а деяких зірок немає поруч з нами.

Ігор Кондратюк показав, якою Наталія Могилевська була 20 років тому

Ігор Кондратюк показав, якою Наталія Могилевська була 20 років. Архівне фото

Наталія Могилевська та Ігор Кондратюк — ветерани вітчизняного шоу-бізнесу. Зірки встигли побачити народження та смерть багатьох проєктів, доклали руку до розвитку безлічі артистів, побачили справжній цикл, через який пройшли колеги.

Нещодавно Ігор Кондратюк вирішив нагадати своїм підписникам, наскільки довго вони зі співачкою працюють у цій сфері. Продюсер оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому постав поруч з Наталією Могилевською та покійним Кузьмою Скрябіним.

На фотографії останній виглядає саме таким, яким ми його запам’ятали — посмішка в очах, злегка підняті куточки губ, готовність до викликів та неймовірна харизма. Наталія поруч з ним сяє і дещо нагадує Дженіфер Лопес своєю засмаглою шкірою та рудим відтінком волосся. Ігор Кондратюк такий самий інтелігент з серйозним виразом обличчя та готовністю в будь-який момент розкритикувати артиста.

Колись це тріо влаштувало кар’єру багатьом співакам. Через їх руки пройшли Тіна Кароль, Віталій Козловський, Валевська та інші вокалісти. Але найбільше, що вражає — це той факт, що Наталія Могилевська найкраще розкривалася саме поруч з Ігорем та Андрієм. Вони багато сміялися, постійно приколювалися та жартували, не могли прожити і дня без розіграшів. Вони були такими різними, але неймовірно пасували одне одному.

Кузьма Скрябін неодноразово говорив про складний характер Наталії Могилевської, що вона дуже ображається, а також не забуває все сказане на її адресу. І тим не менш, саме він дозволяв собі найбільше.