|
29.09.2023 10:26

(Відео) Віталій Козловський зробив рум-тур по своєму бліндажу: “Так от живемо з мишками, які по нас бігають”

Автор: Юлія Ящук

Так, український артист Віталій Козловський трішки відкрив завісу життя військових та показав їхні умови проживання. Також співак не приховав, що не так він уявляв своє подальше життя, але нині нічого зробити не може. Чоловік розповідає, що будь-яка дрібниця, для нього, видається прекрасною. Наприклад, тихий ранок, тиха ніч, красивий світанок, однак не приховує відчуття тривоги, адже це може бути “тиша перед бурею”.

Віталій Козловський зробив рум-тур по своєму бліндажу

В особистому відеощоденнику Козловський показав, де військові сплять та можуть відпочити. Спочатку співак почав зі самого входу до бліндажа, потім показав місце, де він особисто спить, його подушку, серветки, зброю. Утім, зізнавався проживати захисникам доводиться не самим, а з мишами, які вночі по них бігають:

“Так от живемо з мишками, які по нас бігають. Прикольно, що вам сказати. Не так я собі уявляв життя, яке у мене складеться, а воно так бере і складається”.

У відео чоловік радіє, що може трішки посидіти, попити чаю та поспілкуватися зі своїми підписниками. Додав, що там, де він перебуває, тиша – це рідкість, але він продовжує бути на позитиві, попри все:

“Відеощоденник з особистого” 6:10 ранку. Рум-тур або екскурсія в бліндажі та трохи мене в моменті. P.S. Ранок все-таки був не такий вже і спокійний, але в порівнянні… А те, що довелося пережити згодом тієї ж ночі, перевернуло мою свідомість”.

Нагадаємо, що Віталій Козловський нині служить Нацгвардії в бригаді “Рубіж”. Захисник раніше повідомляв, що вже знаходився у небезпеці, однак подякував Богу, що залишився живий.