|
30.09.2023 20:12

Як виглядає колишній Мішиної, який покинув її з сином і обʼявився одруженим: має багато спільного з Еллертом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина постійно показує на своєму акаунті свого сина Платона. Він її єдиний спадкоємець. Хлопчика зірка усе своє життя виховує самостійно, а про його батька розповідала немало.

Ксенія Мішина розповіла про батька своєї дитини

Ксенія Мішина розповіла про батька своєї дитини

Так, за її словами одразу ж після новини про вагітність стосунки з чоловіком не склалися. Батько майбутньої дитини дозволяв собі забагато зайвого, і врешті-решт, Ксенія вирішила, що цінує себе набагато більше. В результаті вона залишилася самотньою, але це її не тільки на зламало, а зробило набагато сильнішою.

“Я пам’ятаю, що в деяких моментах я навіть говорила: “Та, в мене чоловік, ми просто розійшлися, все нормально”. Тому що це мене просто всередині мене зжирало. В мене моя самооцінка впала просто нижче плінтуса, і мені здавалося, що я максимально неправильна, що я щось роблю не так і хто мені сказав, що я якась там класна, успішна, красива і нормальна жінка? Я забивала сама себе”

З тих пір зірка знала чого хоче і якими бачить свої стосунки. Тим паче, що їй вдалося попри непростий досвід материнства побудувати успішну акторську кар’єру. Зараз вона залучає до цього і Платона.

А от батько хлопчика об’явився лише після початку повномасштабної війни в Україні. Чоловіка звуть Олександром. Втім, його обличчя Мішина досі не хоче показувати. Спочатку він проявляв інтерес до спадкоємця, хотів познайомитися поближче, але потім продемонстрував, що зацікавлений у колишній обраниці, чим відлякав від себе і сина, і саму Ксенію. Тож родина прийняла спільне рішення відмовитися від цього спілкування.

Між двома екс-обранцями акторки Еллертом та батьком її дитини набагато більше спільного, ніж могло б здатися. Так само як і гуморист, Олександр вже знає, що таке сімейне життя, а також мав проблеми у стосунках з акторкою схожого характеру. Якось Ксенія Мішина пожартувала, що Олександри — це її доля.