|
30.09.2023 21:31

Екс-учасник “Холостячки” Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка: молода і свіжа

Після участі у першому сезоні популярного романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Олексій Тригубенко майже одразу знайшов собі нову супутницю. Здавалося, що без Ксенії Мішиної він зовсім не сумував. Втім, раптом красуня зникла з полю зору і пара, очевидно, розсталася. А очевидно це тому, що декілька місяців тому Олексій Тригубенко повідомив, що став батьком і матір своєї дитини не показав.

Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка

Як відомо, після участі в телевізійному шоу Олексій активно розвиває власний блог в соціальний мережі Instagram, а поповнення в родині – це немаленький інформаційний привід та можливість для створення безлічі контенту. Судячи з усього, Тригубенко вирішив розпорядитися цією подією саме так, адже нещодавно анонсував оновлення.

Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка. Скріншоти особистої сторінки блогера

Перш за все, у його блозі з’явилося безліч нових кадрів, на яких він показав, як проходило хрещення його сина Марка. Зірка показав хрещених батьків, а також сам храм, в якому проводився захід.

Олексій Тригубенко вперше показав ту, яка народила йому малюка. Скріншоти особистої сторінки блогера 

На знімках також засвітилася і матір хлопчика. Втім, вона сховалася за білою хусткою, тож повністю її обличчя побачити неможливо. Втім, Олексій Тригубенко пообіцяв, що далі більше, і скоріш за все, незабаром підписники таки побачать обраницю зірки.

“Важливий день для нашої родини! Похрестили Марка, якому вже майже три місяці. Відчуваю безмежну радість і відповідальність бути батьком цього чудового маленького хлопчика. Нехай він росте щасливим і здоровим, оточений нашою любов’ю та підтримкою. Бажаємо йому в житті тільки найкращого, і віримо, що його життєва подорож буде чарівною”

Примітно, що вагітність своєї обраниці Олексій приховував до останнього. Про наявність у нього коханої дівчини та малюка аудиторія дізналася пост фактом, після пологів.

Також риторика Олексія схиляє до думки, що він таки одружився на матері своєї дитини, адже заговорив про їхню сім’ю.