|
04.10.2023 12:56

Мішина його не впізнає: переможець “Холостячки” Олександр Еллерт відростив кучерявий чуб і дуже змінився

Автор: Юлія Ящук

Після участі в романтичному реаліті-шоу “Холостячка” та його перемоги, життя коміка кардинально змінилося. Спочатку він зустрів жінку, яку справді покохав. Далі гуморист отримав популярність та ще більшого визнання в його сфері діяльності, однак до безхмарних перспектив додалися проблеми в особистому житті, через які стосункам холостячки Ксенії Мішиної та сценариста Олександра Еллерта прийшов кінець.

З початку повномасштабного вторгнення чоловік довго залишався в Україні та намагався помиритися з коханою, акторкою Ксенією Мішиною. Утім, всі спроби виявилися невдалими, і плани бути вдома різко змінилися. Наразі колишній автор студії “Квартал-95” живе в Сан-Дієго та вже звідти допомагає Україні фінансово, аби наблизити її до перемоги.

Олександр Еллерт відростив кучерявий чуб і дуже змінився

Олександр не вважає злочином покинути Україну в розпал повномасштабної війни. Щобільше, колись він виправдовував чоловіків, які виїхали до іншої країни та стикнулися з невдоволенням пересічних громадян. Також Еллерт неодноразово зазначав, що український менталітет йому набагато ближчий, аніж американців, а наших дівчат назвав найкрасивішими у світі.

Так, нещодавно сценарист оприлюднив свіжу світлину, на якому показав, як змінився за весь час життя в США. Чоловік постав перед публікою зовсім у новій зачісці, яка змогла кардинально перемінити його імідж. Нині гуморист відростив чубчик та може похизуватися густим кучерявим волоссям.

Чи була в захваті його публіка, коли побачила сценариста в оновленій зовнішності сказати важко, оскільки комік обмежив можливість писати коментарі у своєму профілі в Instagram.