|
04.10.2023 22:01

Хвора Анастасія Заворотнюк пішла стопами покійної Жанни Фріске: перуки, зайва вага і спроби втекти від преси

Історія Жанни Фріске викликала у аудиторії на всьому пострадянському просторі багато співчуття. Попри скандали навколо неї та гучний конфлікт родичів через гроші, неможливо було усвідомити, наскільки важкими були її останні місяці. Співачка намагалася приховати свою онкологію та лікуватися тихо, без уваги. Втім, хтось злив її фотографії, на яких вона вже була у доволі солідній вазі, без розкішного волосся та в інвалідному візку.

Страх потрапити на перші шпальти виправдалися: усі навколо лише обговорювали зміни, які сталися зі співачкою та її імовірну майбутню смерть.

До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк

До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк

Через декілька років з медійного простору так само зникла Анастасія Заворотнюк і незабаром стало відомо, що в неї такий же діагноз – гліобластома.

Перспективи жахають, адже в Європі та США дану хворобу лікувати не беруться. Втім, в російській федерації Заворотнюк пообіцяли зробити все, аби вона жила. Уся ця інформація потрапляла до преси від інсайдерів, а сама Анастасія не поспішала її спростовувати, і досі мовчить. Акторку сховали не тільки від фанатів, але і від друзів та родичів. Доступ до неї є лише у дітей, чоловіка та матері. Звісно, ніхто з них навіть не відкриває рота у питаннях, що стосуються Заворотнюк.

Лише зрідка дочка Анастасії Ганна говорить про те, що її мама продовжує боротися за своє життя. А нещодавно дівчина зовсім випадково показала, як її мама виглядає. Так, Ганна зробила селфі в дзеркало, а на задньому фоні стояло сімейне фото з Ганною, Петром Чернишовим, братом Ганни та Анастасією.

До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк

На кадрі видно, що Анастасія фотографується в перуці, адже вона ніколи не мала такої шевелюри на голові. Публіка зробила висновок, що Анастасія знову проходить курс хіміотерапії.

Примітно, що 2 роки тому Чернишов випадково засвітив свою дружину на дорожню камеру через порушення. Тоді аудиторія вперше побачила, що Анастасія також набрала вагу, як колись Жанна, а також полишена свого розкішного волосся.