|
11.10.2023 16:45

Виповнилося 55, а виглядає як дівчинка: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вразила природною вродою

Образ мами Вєрки Сердючки та Інни Адольфівни знайомий більшості українців близько 30 років. Дует розпочинав свою кар’єру зі смішних сценок та телепередач, і лише згодом перейшов у формат музики. В ньому весела провідниця та її матір затрималися надовго.

Інна Білоконь відсвяткувала день народження та вразила вродою

Увесь цей час образ жінки не змінюється: вона виступає в хустці має спеціальну накладку, яка робить її “героїнею в тілі”, одягає білі сорочки та спідниці, а також має доволі цікавий вираз обличчя, який зовсім не притаманний акторці в реальному житті.

А правда в тому, що Інна Білоконь завжди була неймовірно привабливою та цікавою жінкою. І саме тому Андрію Данилко з нею приписували роман. Неможливо повірити, що цим двом вдавалося десятиліттями зберігати свою дружбу та не переходити межі.

І власне кажучи, їм дійсно не вдавалося триматися в рамках, адже користувачі неодноразово бачили фотографії, на яких Андрій та Інна то цілувалися в губи, то трималися за руки, то перебували у доволі компрометуючих ситуаціях, як всім відома фотографія з гримерки, на який виконавець дозволяє собі зайвого по відношенню до своєї партнерки.

Інна Білоконь відсвяткувала день народження та вразила вродою

Інна Білоконь відсвяткувала день народження та вразила вродою

Інна Білоконь ніколи не дає інтерв’ю, майже не дає коментарів, поза кадром живе спокійним та розміреним життям. 20 років тому вона вийшла заміж, поселилася в Полтаві, розводить собак і виховала двох дітей.

Зараз їй вже 55 років. 10 жовтня зірка відсвяткувала свій день народження і з нагоди свята показала, як фантастично виглядає у доволі солідному віці.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні колектив одразу ж прийшов на підтримку співвітчизникам та рушив у благодійний концертний тур, який розпочався з країн Прибалтики, потім відбувся в Європі, в країнах ближнього сходу та в Сполучених Штатах Америки.