|
15.10.2023 13:17

Співачка Гайтана зізналася, що хоче більше дітей, а живіт заховала за вільним одягом: натякає, що вагітна?

Українська співачка Гайтана вразила шанувальників відвертим зізнанням. Виконавиця мріє про поповнення в родині. Вона розповіла, що заважає її завагітніти.

Українська співачка Гайтана зараз проживає за кордоном, разом з чоловіком та донькою. Та інколи радує підписників новинами з особистого життя. Нещодавно виконавиця виклала новий пост в Instafram. Жінка зізналася, що мріє про поповнення в родині.

Проте, на думку Гайтани, її мрія залишиться недосяжною, поки в країні триває війна. Жінка не бачить можливості зараз народжувати та мріє, щоб війна скоріше закінчилася, а життя прийшло до норми.

“Я мрію про те, щоб закінчилась війна в моїй країні та у всьому світі. А ще, я хочу мати більше дітей. Але друге бажання ніколи не втілиться без першого…” – написала співачка.

Співачка Гайтана зізналася, що хоче мати більше дітей

Після початку повномасштабного вторгнення Гайтана разом з чоловіком Олександром та донькою виїхали з України. Офіційного підтвердження де саме перебуває співачка, вона не надала. Проте, пост її чоловіка зі студії звукозапису Powerplay Studios, натякає, що родина у Швейцарії.

Попри виїзд за кордон, співачка продовжує прищеплювати любов до України власній доньці. Нещодавно вона виклала фото маленької Сапфір-Ніколь в сторіс. На відео 6-річна дівчинка танцює на футбольному майданчику. Вдягнута дитина у сукню-вишиванку з червоними квітами, а зачіску дівчинки прикрашають біло-червоні бантики.

Співачка Гайтана зізналася, що хоче мати більше дітей

До того ж судячи з Instafram жінки, поповнити родину вона мріє не тільки народивши ще дітей. Жінка планує тримати господарство та завести корову.

Співачка Гайтана зізналася, що хоче мати більше дітей