|
19.10.2023 19:25

Олександр Пономарьов відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: не така як Мозгова

Після 24 лютого знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов докладав неймовірних зусиль, щоб зробити свій внесок у боротьбу та активно давав найрізноманітніші концерти. Деякі з них були благодійні, які ставили перед собою мету збір коштів, інші влаштовувалися спеціально для захисників, а деякі для нагадування світу про Україну.

І попри шалені суми, які йому вдавалося збирати разом з колегами, нещодавно Олександр потрапив у дуже гучний скандал. Мова йде про львівське весілля.

Олександр Пономарьов відгуляв розкішне весілля

Так, окрім вокаліста також виступали Оля Полякова та Дзідзьо. Примітно, що скандал здійнявся через необережність красуні-нареченої. Молода так хотіла похизуватися своїм щастям, що почала викладати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з неймовірно розкішного весілля, яке обійшлося щонайменше 2 мільйонів гривень.

Олександр Пономарьов відгуляв розкішне весілля

Завдяки цьому блогери та журналісти змогли одразу ж провести розслідування, в результаті якого і з’ясували всі деталі святкування. Одних українців збентежив сам факт великого свята у непрості часи, інших професії молодят та невідповідність доходів.

Втім, Олександр Пономарьов так і не зробив жодної заяви стосовно того, що засвітився на так званому святі кохання. Дзідзьо досі відмовчується, а от Оля Полякова заявила, що вона отримала замовлення та поїхала працювати, а от наводити справки на рахунок того, як саме замовники заробили гроші на подібне весілля не входить у її пріоритети та обов’язки. Втім, Полякову зовсім не зрозуміли у мережі, і зараз артистку ще активніше хейтять, адже звинувачують у тому, що вона своїм бажанням перевіряти інформацію підживлює небажані явища в Україні.

До речі, сам Олександр Пономарьов має великий досвід виступів на корпоративах, і безумовно встиг побувати на великій кількості свят подібного характеру, втім такої реакції не було тому, що пари поводилися обережніше і вочевидь не намагалися вразити мережу своїми багатствами.