|
21.10.2023 09:47

Роки лікування, і все дарма: як виглядає Заворотнюк після тривалого лікування від тяжкої форми раку

Анастасія Заворотнюк уже понад чотири роки бореться з раком головного мозку. За цей час актриса жодного разу не потрапила до об’єктивів камер, а її близькі намагаються зайвий раз не порушувати тему здоров’я Анастасії. Саме тому шанувальники зірки намагаються всіляко побачити в публікаціях її дочки Анни в соцмережах таємні знаки, які могли б вказувати на те, в якому стані зараз артистка.

Ганна завжди була близька із зірковою мамою. Підписники дівчини регулярно відзначають у коментарях, наскільки дівчина схожа на Анастасію.

Втім, нещодавно красуня все ж таки прокололася. Дівчина виклала фото з дому, і не побачила, що на тлі стояла фотографія у рамці, на якій видно Анастасію Заворотнюк. Жінка в кадрі була в пишній перуці, що знову ж таки говорить про втрату волосся.

Як виглядає Анастасія Заворотнюк

Як виглядає Анастасія Заворотнюк

Але акторка засвітилася і 2 роки тому. Мова йде про нашумілий знімок з камери дорожнього відеоспостереження, на яке потрапила Анастасія через чоловіка, що порушив правила.

На знімку можна помітити, що акторка серйозно набрала вагу, і в цілому виглядає зовсім не так, якою її звикли бачити шанувальники. Наближені до родини і відмічали, що Заворотнюк усіма силами намагається повернутися до форми, ходить до басейну і займається спортом, втім, на той час, поки є поліпшення зі здоров’ям.

Здебільшого ж аудиторія не вірить у те, що у Анастасії щось вийде, так як дану форму раку не беруться лікувати навіть європейські чи ізраїльські лікарі. Жанна Фріске мала такий самий симптом, і також довірилися російським лікарям, так як ніхто за це більше братися не хотів. За час лікування вона неймовірно змінилася і дуже не хотіла, аби фанати бачили її такою. Але журналістам все ж таки вдалося отримати ексклюзивні кадри, які наробили багато шуму в мережі.

Дочка Анастасії Заворотнюк Ганна усіма можливими способами намагається уникати питань про матір, хоча не так давно і визнала, що Заворотнюк дійсно хворіє.