|
21.10.2023 20:15

34-річна Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку та публічно показала маленьку принцесу: “Вся в бантиках”

Увесь період свого материнства Ксенія Мішина виховувала сина сама. Батько хлопчика припинив бути частиною сім’ї ще до того, як дитина народилася. І артистка неодноразово говорила про те, що ані краплі про це не шкодує.

Ксенія намагається виховувати свого спадкоємця згідно своїх принципів та поглядів. Зокрема вона прививає йому любов до здорового образу життя, позитивне ставлення до світу, тощо.

Також акторка якось розповідала, що максимально намагається уникнути будь-яких психологічних травм, але розуміє, що насправді це все одно станеться, і вона лише може направити свою дитину у таких ситуаціях та порадити звернутися до психолога.

Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку

Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку

А зараз Ксенія Мішина самотня. Її стосунки з Олександром Еллертом завершилися 2 роки тому і з тих пір акторка не повідомляла про нові романи, а втім, вона вже завзято натякає на майбутнє поповнення в сім’ї.

Так, нещодавно акторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото з маленькою дівчинкою, а в дописі зізналася, що хотіла б мати донечку і вже баче себе матір’ю принцеси.

Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку

“Хочу доньку. Уявляєте, яка принцеса в мене буде? Уся в бантиках!”

Не варто і казати, що шанувальники були б шалено раді дізнатися подібну новину з вуст Ксенії, особливо якщо зважати на той факт, що вона не надто активно намагається налагодити особисте життя і взагалі здебільшого зосереджена на кар’єрі.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про батька Платона, який раптом вирішив познайомитися з сином. Сталося це після 24 лютого.

З’ясувалося, що у Платона є братик та сестричка. Дитина поспілкувалася з татом, але пізніше самостійно прийняла рішення про те, що не хоче продовжувати це знайомство. Ксенія наполягала на тому, що вона ніяким чином не впливала на Платона у цьому плані. А також на заявила, що інтерес чоловіка був спрямований здебільшого на неї, і вони з сином це помітили обидва. І це при тому, що він одружений.