|
29.10.2023 12:15

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця: ще 2 роки тому тікав від дружини Ніни Митрофанівни на дачу

2 роки тому український шоу-бізнес сколихнула новина про те, що Ніна Матвієнко розлучається зі своїм чоловіком Петром Гончаром. Здавалося, що пара після 50 років життя разом не наважиться на подібний крок. Втім, доля буває дуже непередбачуваною.

Відомо, що вдівець Ніни Матвієнко народився в 1949 році, виховувався в сімʼї свого дядька і став відомим художником, який передав свій талант синам. Історія знайомства Петра і Ніни сягає корінням у далекі 70-ті роки минулого століття. Тоді їх познайомив спільний знайомий, учасник гурту “Явір”. Закохана пара побралася 1971 року.

Два художники, дві особи прожили разом півстоліття, але в якийсь момент відчули втому від багаторічного тягаря, образ і претензій один до одного.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Артистка прийшла на ток-шоу та розповіла фанатам, що ж насправді сталося між нею та її благовірним-художником. На той момент пан Гончар вже перебрався на дачу і не жив разом з дружиною. Здавалося, що крапка поставлена і обговорювати більше нічого, але незабаром Ніна Митрофанівна заявила, що дуже погарячкувала і вони з чоловіком помирилися.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Петро Гончар не полюбляє публічність, повністю поглинутий творчістю та мистецтвом, а також важко переносить натовп. На похоронах своєї дружини він тримався стійко та видавав жодної емоції, окрім глибокої пошани до покійної та скорботи.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Примітно, що Тоня Матвієнко набагато частіше показувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram саме свою кохану матір, з якою жила разом, якій могла довірити усі секрети, і яку безмежно любила.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Свого улюбленого батька артистка показувала за рідкісним виключенням. І втім, його обличчя добре знайоме шанувальникам співачки.

Як художник переносить смерть своєї благовірної достеменно невідомо. Тоня Матвієнко постійно показує, що для неї це неймовірна втрата і вона не може оговтатися від неї. Втім, про свого батька жінка майже не розповідає, залишаючи приватне приватним.