|
31.10.2023 20:59

Колишній Ані Лорак прибрав усі згадки про нове одруження і подорожує з іншою: Лілія більше не Налчаджиоглу

Колишній чоловік популярної співачки Ані Лорак, Мурат Налчаджіоглу, вирушив разом із їхньою 12-річною дочкою на поїздку рідною країною. Інформацію про це він опублікував у персональному блозі та поділився кадрами зі своєї подорожі Туреччиною.

Колишній Ані Лорак прибрав усі згадки про нове одруження

Колишній Ані Лорак прибрав усі згадки про нове одруження

На відео та фотографіях Мурат показує своїй дочці Софії найкрасивіші місця країни. Він підкреслив, що цінує кожну хвилину, проведену з дитиною, і вважає життя дивовижною подорожжю, яку слід насолоджуватися. Однак, зараз на його профілі в соціальній мережі Instagram відсутні не тільки спільні фотографії з дружиною, з якою він побрався 4 місяці тому, але й навіть статус одруженого чоловіка. Тож чутки про його розлучення набирають обертів.

Нагадуємо, що Лорак та Налчаджиоглу прожили разом близько десяти років, але їхній шлюб закінчився розлученням у січні 2019 року. На той час у ЗМІ з’явилися відео та фотографії, де Мурат був помічений в компанії іншої жінки. Ані розповіла в інтерв’ю, що вона намагалася зберегти сім’ю, даючи колишньому чоловікові ще один шанс, але зрештою вирішила розлучитися. Вона наголосила, що ніколи не перешкоджала спілкуванню Мурата з їхньою спільною дочкою.

Пізніше Мурат одружився з жінкою з України, яка значно молодша за нього. Однак у жовтні чутки про можливе розставання пари почали поширюватися, оскільки вони припинили бути підписаними одне на одного у соціальних мережах, а також Лілія видалила всі фотографії з Муратом. Втім, точна інформація про стан їхніх стосунків поки що не розголошується.

Турецький бізнесмен Налчаджиоглу ніколи не приховував свої пристрасні любовні романи. Зрада стала основною причиною розлучення Мурата з Ані Лорак. Тільки через кілька років співачка змогла відверто розповісти про той біль, який пережила після зради та розлучення. Зараз Ані Лорак щаслива у нових стосунках. 45-річна виконавиця не приховує роман із іспанцем Ісааком Віджраку. Він працює викладачем йоги та спеціалістом з оздоровлення організму. Влітку закохані разом відпочивали в ОАЕ. Натомість Мурат поки що приховує статус стосунків з благовірної та не ділиться причинами різкої зміни поведінки.