|
06.11.2023 22:51

Вже не Налчаджиоглу, і без обручки: дружина екс-чоловіка Ані Лорак позбавилася символу їхнього кохання

Дружина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус вразила мережу неочікуваним вчинком. Невже пара дійсно більше не разом?

Про заручини колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата стало відомо 2 роки тому. Мережею якраз поширювалася чутки про його воз’єднання зі співачкою, як раптом стало відомо, що він зійшовся з дівчиною Лілією, відвіз її до Туреччини та зробив красуні пропозицію руки і серця.

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак позбавилася символу їхнього кохання

У підтвердження даної інформації дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з розкішною обручкою на пальці. Примітно, що їй неодноразово діставалося від аудиторії.

Деякі фанати Кароліни часто переходили усі дозволені межі, ображали красуню та порівнювали її зі співачкою, називаючи її “копією”. Уся суть полягала в тому, що обраницю Мурата просто знецінювали, заявлявши, що бізнесмен намагається замінити співачку.

Якщо раніше героїня нашої статті не реагувала на дані зауваження, то пізніше в гру вступив Мурат, який декілька разів грубим чином дав зрозуміти, що зачіпати його кохану не варто.

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак позбавилася символу їхнього кохання

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак позбавилася символу їхнього кохання

Весільна пара зіграла лише влітку цього року. Чому обидва так довго тягнули з торжеством достеменно невідомо, але зважаючи на події в Україні, логіку можна зрозуміти.

Свято було організоване на свіжому повітрі. Ані Лорак там помічено не була. А медовий місяць пара провела разом зі своїми дітьми в Туреччині. Здавалося б усе має налагоджуватися. Мурат називав свою падчерку рідною, і говорив про те, як полюбив дівчинку.

Лілія також не була полишена уваги. У її акаунті змінилося прізвища, а також було багато спільних фотографій з коханим чоловіком. Як раптом вона абсолютно все видалила. Незабаром на такий самий крок пішов і Мурат. А після новин про їхнє розлучення бізнесмен жодним чином не відреагував, і попросив не лізти в його особисте життя.

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак позбавилася символу їхнього кохання

Лілія Налчаджиоглу 5 листопада в Instagram розмістила ролик, у якому знялася разом зі своєю дочкою від попередніх стосунків.
У ролику мати й донька зобразили за допомогою рук серце. У кадрі видно, що на безіменному пальці правої руки дружини Налчаджиоглу більше немає обручки.