|
10.11.2023 08:47

Дитина, яка коштувала матері здоров’я: з’явилося фото тої самої маленької дочки Заворотнюк від фігуриста

Особисте життя Анастасії Заворотнюк та її родини оповите таємницями. Чотири роки актриса не відвідує світські заходи, не знімається в кіно і не виступає на сцені: зірка “Моєї прекрасної няні” бореться із тяжкою хворобою. Приховують від публіки і молодшу доньку артистки — Мілу.

Як виглядає молодша дочка Анастасії Заворотнюк

Як виглядає молодша дочка Анастасії Заворотнюк

П’ятирічну дитину батьки не показують пресі та підписникам. Мабуть, після біди, що сталася із Заворотнюк, її родичі намагаються вберегти Мілу від неприємностей — від пристріту або жахливих публікацій. Ніхто не знав, як виглядає дитина зараз, тому дівчинка могла жити спокійно, не думаючи про галас навколо її мами.

Проте нещодавно Петро Чернишов, батько дівчинки, зробив виняток, як пишуть ЗМІ. Свою дитину фігурист представив на льодовому шоу. Світловолоса дівчинка тримала в руках плюшевого ведмедика. Багато шанувальників зіркового подружжя не повірили, що на кадрах знята саме Міла. Коментаторів збентежив колір волосся дитини.

На кадрах фігурист тримає дівчинку за плечі і позує з нею для фото. На думку шанувальників, дочка все ж таки росте копією фігуриста.

Як виглядає молодша дочка Анастасії Заворотнюк

Нагадуємо, що пологи, в результаті яких і народилася Міла вважають можливою причиною теперішнього стану акторки. У пресі неодноразово з’являлася інформація, згідно якої Анастасія наважилася на процедуру екологічного запліднення, до якої готувалася зокрема прийомом гормональних ліків. Деякі спеціалісти вважають, що цей крок міг серйозно вплинути на стан зірки та спровокувати ріст ракових клітин у мозку.

Примітно така сама ситуація сталася з Жанною Фріске багато років тому. Артистка також наважилася на процедуру екологічного запліднення і також захворіла на гліобластому.

Рідні Анастасії Заворотнюк не тільки не підтверджують дану інформацію, але і навіть не говорять про те, що в акторки дійсно рак. Досі усе зберігається в таємниці і дані по краплі потрапляють до журналістів через інсайдерів, яким вдалося побачити зірку у лікарні або за якихось інших обставин.