|
11.11.2023 21:23

Як виглядає колишня кохана Андрія Данилка: після вчинку співака не хоче навіть розмовляти про нього

Особисте життя Андрія Данилка завжди знаходилося за сімома замками. Чого тільки не говорили глядачі та журналісти позаочі. Подейкували, що у артиста нетрадиційна орієнтація, адже як ще можна пояснити той факт, що пресі за 30 років не вдалося знайти жодної жінки, з якою у нього були стосунки.

У питаннях, що стосується таємничості виконавець набагато успішніший за Олега Винника, який усіма силами намагався приховати свою дружину, за Дана Балана, правда про шлюб якого вийшла назовні ще 5 років тому та за Віталія Козловського, який реальні стосунки прикривав фальшивими.

Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

З часом глядачі почали пліткувати про роман Андрія з його партнеркою Інною Білоконь. Декілька кадрів, на яких старі друзі цілувалися та обнімалися перевернули ситуацію на 180 градусів. Але багато чого у цій історії не сходилося: акторка давно заміжня та виховала у цьому союзі дітей.

З чоловіком вона досі проживає в Полтаві, і нібито не збирається його покидати заради іншого. Натомість журналістам таки вдалося з’ясувати, кому колись належало серце Данилка.

 

Мова йде про прекрасну дівчину-відмінни, в яку він закохався в школі. Вона не відповідала йому взаємністю, але стала музою. Саме завдяки їй народилася на світ ідея створити Вєрку Сердючку. Адже прізвище цієї дівчини Сердюк.

Зараз вона працює вчителькою в селі, є матір’ю та домогосподинею. Про Андрія вона говорити не хоче і чесно зізнається, що його шлях її зовсім не приголомшує. Мовляв, не подобаються чоловіки, які перевдягаються у жінок. Хто б міг подумати, що в жінці не залишиться теплого ставлення до колишнього однокласника, а навпаки він почує на свою адресу через стільки років холод та байдужість.

Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

Склалося враження, що і візиту журналістів вона була дуже не рада. Хоча у цьому випадку велика кількість глядачів її зрозуміє, адже мало хто полюбляє незваних гостей. Тим паче, що розповідати їй довелося не про себе, а про колишнього знайомого, з яким її при цьому нічого не пов’язує.