|
15.11.2023 23:46

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та розповіла про своє материнство: “Нарешті, буде малюк!”

Відома українська співачка Наталія Могилевська знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю. Чи є шанс на те, що незабаром шанувальники дізнаються щасливу новину?

Багато років Наталя Могилевська була не з тих зірок, що ховаються від преси та тривожиться за свою приватність. Кращою подругою артистки була журналістка, якій вона розповідала свої найпотаємніші думки, мрії та спогади.

Лада Лузіна навіть написала книгу про свою подругу, а також першою повідомила про її весілля з Дмитром Чалим. Їхні дороги розійшлися багато років назад. З тих пір Могилевська трохи зменшила об’єми інформації, яку надавала журналістам, і все ж любить поспілкуватися на самі різноманітні теми.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт

Наприклад, вперше про бажання стати матір’ю вона зізналася 15 років тому. Тоді шанувальники щиро вірили, що в неї це вийде найближчим часом. Але доля розпорядилася іншим чином. Багато років зірка не могла знайти собі чоловіка, якого вважала гідним стати батьком її дитини. За тієї самої причини Могилевська відмовлялася від ідеї усиновити дитя, так як все опиралося у тата.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт

Але шанувальники щосили намагаються квапити події. І їх можна зрозуміти, адже вони мріють бачити Наталію щасливою в усіх можливих сферах. Та й сама Наталія час від часу провокує чутки про свою вагітність. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на кадрах якого часом показувалася з доволі округлою фігурою, яка дійсно може свідчити про цікаве положення.

Відповідні коментарі можна знайти і під публікацією артистки.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відзначити, що востаннє хвиля чуток про її вагітність з’являлася в інформаційному просторі України рік тому. Тоді Наталя Могилевська сильно засмутилася, адже набрала зайву вагу і була вимушена пояснювати своїм підписникам, що живіт з’явився не через те, що в ньому знаходиться малюк.

Тоді зірка повідомила про те, що намагатиметься схуднути якнайшвидше.