|
16.11.2023 17:51

Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе не виділяється з натовпу: сіра мишка на сірому фоні (ФОТО)

Співачка Віра Брежнєва нещодавно розлучилася із продюсером Костянтином Меладзе. 14 жовтня вона вперше висловилася на тему її стосунків із ним. За її словами, у мережі активно розповсюджується велика кількість домислів на тему її розлучення з музикантом.

Проте артистка спочатку не назвала причини, через яку пара наважилася на це. Вона поділилася, що через зміни в особистому житті вона змушена була лікуватися від депресії. За словами Брежнєвої, вона навчилася “просто бути в моменті” і не будувати жодних довгострокових планів. Таке ставлення до того, що відбувається, дозволило співачці відновитися.

Згодом вона розкрила причини розлучення і зізналася, що в цьому шлюбі була змушена вдавати.

“Неможливо ощасливити всіх, залишаючись вірним собі. Але все ж таки краще ризикнути і виявитися незрозумілим, ніж бути коханим, але прикидатися тим, ким ти не є насправді”, — написала вона у своєму мікроблозі.

Незважаючи на те, що співачка не вказала прямо, що має на увазі шлюб із Меладзе, підписники зрозуміли, що так Брежнєва бачила їхнє спільне з продюсером життя.

Віра Брежнєва вразила виглядом у сірому костюмі

Зірка давно покинула їхній спільний маєток в Італії, багато подорожує і навіть засвітилася в Україні. Втім, серйозно змінилася не тільки її внутрішня частина особистості, але і зовнішнє співачка наче інша людина.

Віра Брежнєва вразила виглядом у сірому костюмі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, на якому постала у сірому костюмі на сходах. Свою любов до жіночих та легких образів вона проміняла на зручний оверсайз. На ногах у артистки були одягнуті класичні кеди Adidas, які користуються однаковою популярністю як у чоловіків, так і у жінок.

Окрему увагу також привертає фігура артистки. Складається враження, що Віра сильно схудла. Втім, воно може бути хибним, адже деякі маніпуляції з камерою можуть давати ефект стрункості.