|
20.11.2023 16:28

Як швидко ростуть чужі діти: Юрій Горбунов повчив 6-річного сина від Осадчої суто чоловічій справі (ФОТО)

Ще 7 років тому українські глядачі навіть не здогадувалися про те, що незабаром дізнаються неймовірну новину про співведучих Юрія Горбунова та Катерину Осадчу. Деякі фанати здогадувалися про службовий роман, і все ж таки не очікували стрімкого розвитку подій.

А вся справа в тому, що у досить короткий проміжок часу Юрій повідомив про своє розлучення з дружиною Людмилою, вагітність Катерини, яка знаходилася на останніх термінах, а також весілля, яке зірки зіграли таємно.

Юрій Горбунов показав, як вчить сина голитися

Юрій Горбунов показав, як вчить сина голитися

Незабаром на світ з’явився первісток знаменитості Іван. Досвід батьківства у Юрія Горбунова вже був: у шлюбі з Людмилою Горбуновою він виховував падчерку Ксенію. Примітно, що дівчинку він полюбив як рідну, досить близько спілкується з нею зараз, а також виховує її дітей. Ксенія давно стала мамою і зробила Горбунова дідусем.

Як з’ясувалося нещодавно, Катерина не планувала дарувати Юрію другу дитину, але сталося неочікуване: Іван став старшим братиком.

Зараз він охоче приміряє на себе роль дорослого і навіть вчиться голитися.Так, нещодавно Юрій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на які постав разом зі старшим спадкоємцем. Обидва у піні для гоління.

Юрій Горбунов показав, як вчить сина голитися

“Спільний час з Іваном у Міжнародний День Чоловіків! Сьогодні, поки наш найменший чоловік спав, Іван вніс особливий момент в ранок! Попросив мене навчити його голитися”, – зазначив Юрій Горбунов.

За словами шоумена, часто, поки він голиться, син Іван стоїть поруч і спостерігає, як батько те робить. Однак того дня хлопчик попросився теж спробувати та дізнатися особливості процесу.

“Запам’ятай, сину, головне в цьому ділі – піна!!” – зауважив Юрій.

Бізнесмен поділився, що особисто для нього означає бути чоловіком і батьком, а також привітав усіх причетних до свята.

У свою чергу Катерина показала у своєму блозі, як вони з сім’єю проводили час на вихідних.