|
21.11.2023 12:35

Тоня Матвієнко висвітлила брови і стала зовсім іншою жінкою: Арсен Мірзоян не впізнає в ній 42-річну дружину

На початку жовтня від родини Тоні Матвієнко прийшла дуже сумна звістка. З життя пішла її матір, легендарна вітчизняна виконавиця та душа української пісні Ніна Митрофанівна. Виявляється, жінка тривалий час хворіла на рак, про що не хотіла розповідати своїм співвітчизникам.

Померла вона тихо, без шуму, але своєю смертю вразила країну, яка була до цього не готова. Здавалося, що все в порядку. Ніна Матвієнко багато посміхалася, активно гастролювала і жодним чином не видавала свого справжнього стану.

Тоня Матвієнко висвітлила брови

Тоня під час церемонії прощання заявила, що її матір просила нікого не плакати. Це було її передсмертним бажанням. І сама співачка із усіх сил трималася, аби не проронити сльозу.

Тоня Матвієнко висвітлила брови

Тоня Матвієнко висвітлила брови

Артистка є активною користувачкою соціальних мереж, але через своє горе надовго випала з інформаційного простору, і лише нещодавно почала поступово до нього повертатися. Наприклад, вона оприлюднила у своєму мікроблозі відео, на якому показала, як висвітлює свої брови.

Усе своє життя Тоня поставала перед глядачами з темними бровами, які підкреслювали її очі та овал обличчя. Але зовсім не дивно, що артистка захотіла змін. І здається, що помалу вона приходить до тями. Співачка у кадрі посміхалася та виглядала відпочившою.

Тоня Матвієнко висвітлила брови. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також у кадр потрапила доволі цікава деталь. Справа в тому, що природнє освітлення в студії дало можливість фанатам побачити справжню якість шкіри артистки, а також її зуби.

Безумовно, вона користується косметологічними процедурами, а також серйозно слідкує за здоров’ям своїх зубів, які виглядають дуже здоровими та відбіленими.

Також в очі кинувся природній макіяж артистки. Тоня Матвієнко завжди виглядає дуже доречно і надає перевагу легким тонам та кольорам. Кадри дали зрозуміти, що все ж таки зірка активно користується косметикою, але робить це грамотно.