|
24.11.2023 22:31

Після переїзду до США Аліна Гросу показала Полянському, від чого він назавжди відмовився: дісталась іншому

Наприкінці 2022-го Аліна Гросу повідомила про те, що перебралася до Сполучених Штатів Америки. Випереджуючи критику, вона одразу ж дала зрозуміти, що переїхала не назавжди, а лише тимчасово. Мовляв, для підвищення кваліфікаційних навичок. Мова йде про навчання у школі акторської майстерності в Каліфорнії. Аліна Гросу при цьому заявила, що прогулювати уроки не можна, а тому приїхати на батьківщину найближчим часом вона буде не здатна.

Аліна Гросу зачарувала мережу новою фотосесією

Аліна Гросу зачарувала мережу новою фотосесією

Лише після того як зірка опинилася в Лос-Анджелесі стало відомо про її розставання з Романом Полянським. Це було вже логічним завершенням їхніх стосунків, адже інакше не можна було пояснити, чому акторка а раптом все кинула та поїхала.

Все ж таки стосунки на відстані для багатьох зірок закінчується однаково, а зірка неодноразово підкреслювала, що за кордоном вона одна. А здебільшого українці позитивно поставилися до її розставання з російським актором. Хоча виконавицю при цьому не критикували за роман з ним.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з нової фотосесії, яка була, до речі, доволі провокаційною. У коментарях під публікаціями можна знайти безліч компліментів, в яких також йдеться про те, що відсутність Полянського поруч пішла Гросу на користь. На дані висловлювання співачка реагувала доволі спокійно, і взагалі не сперечалася з думкою своїх підписників.

Нагадуємо, що за плечима у Аліни Гросу також є невдалий шлюб та розлучення. Декілька років тому артистка розійшлася зі своїм чоловіком Олександром Комковим, який також родом з росії. За офіційною версією, розлад у парі настав через пів року, і причиною тому став бізнесмен. Мовляв, спочатку він попросив у зіркової дружини перерви у стосунках, а сам зрадив. На прохання помиритися Аліна Гросу вже не відреагувала та подала на розлучення.