|
25.11.2023 12:55

37-річна Іванна Онуфрійчук засвітила округлий живіт та вразила заявою: чекає від мільйонера Алмаза дитину?

Шлях красуні Іванни Онуфрійчук до сімейного щастя був доволі довгим. Багато років вона присвятила своєму розвитку, як журналістки, і хоча паралельно будувала особисте життя, вочевидь не поспішала йти під вінець.

Втім, 2021-го стало відомо про її розкішне весілля, яке було зігране спочатку на Мальдівах, а через півроку в центрі Києва з неймовірною кількістю гостей, декорацій, тощо.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Після вдалого заміжжя, а вдалим його можна назвати сміливо, адже телеведуча живе разом з казахстанським мільйонером Алмазом у Швейцарії, журналістка безумовно замислилася про поповнення в родині, про що розповіла рік тому у своєму ексклюзивному коментарі.

Зірка заявила, що вони активно працюють над даним питанням, натякаючи на їхню підготовку та консультації з лікарями. Але в той самий час не розповіла, коли саме планує пологи.

Зараз зірка знаходиться в Європі, і не сидить на місці. Іванна здебільшого намагається допомогти українським жінкам адаптуватися до нових умов, в яких вони опинилися, а також розповісти тим дівчатам, які тільки думають про переїзд до Швейцарії, до чого їм готуватися.

Водночас нещодавно вона засвітила неабиякі зміни у своїй фігурі. Іванна все більше віддає перевагу образом, в яких можна приховати свою талію, що наштовхує на думки про її цікаве положення. І тим не менш, на деяких кадрах можна помітити, що Іванна округлилася.

Тож є високий шанс того, що зірка очікує на дитину, хоча залишається лише чекати на офіційне повідомлення від телеведучої.

Нагадуємо, що після 24 лютого зірка здебільшого перебувала в у Європі і активно допомагала своїй батьківщині інформаційно. До Швейцарії вона переїхала ще 3 роки тому, а в Україну їздила на зйомки, попри небажання її чоловіка алмаза, аби вона брала участь у великих шоу. Зараз Івана майже не говорить про те, чи планує повертатися на батьківщину.