|
26.11.2023 14:07

Спочатку виступала, а тепер в суддівському кріслі: Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

Автор: Юлія Ящук

Ірина Сопонару стала відомою українським глядачам завдяки провідним ролям в комедійних серіалах та шоу. Перевтілення у сільську дівчину Яринку у відомому ситкомі “Одного разу під Полтавою” зробило її ще більшою зіркою у сфері гумору.

Колектив “Вінницькі”, в склад якого входила Ірина Сопонару був створений у 2017 році. Вперше в цьому ж році він виступив на фестивалі “Ліги Сміху” в Одесі. Команда хоч і була новачком, однак по складу цього сказати не можна. До неї увійшли також відомі актори – Дмитро Голубєв та Олександр Теренчук.

Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

До слова, актриса знову показалася на зніманнях всім улюбленого розважального проєкту “Ліга Сміху”, втім, не в складі акторів, а в суддівському кріслі. Схоже, що Ірина тепер не слухатиме коментарі від свого виступу, а оцінюватиме інших.

Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

Імовірніше за все, випуск з участю акторки в складі журі глядачі зможуть побачити ближче до свята Нового року.

Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

Нагадаємо, що акторка гумористичного жанру Ірина Сопонару отримала пропозицію руки та серця від британця Ріса. Пара познайомилася в одному зі столичних закладів. Ріс вирішив підійти до Ірини, оскільки вона йому сподобалася, потім вони обмінялися соціальними мережами, спілкувалися, ходили на побачення, що, зрештою, привело до заручин.

Своїм шанувальникам гумористка зізналася, що весілля з коханим планують в травні 2024 року, проте в подробиці ще не вдавалася.