|
26.11.2023 15:09

Як змінилася старша донька Олі Фреймут: пишні губи, зухвалі наряди та сучасні танці – не за етикетом

Автор: Юлія Ящук

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут, бувши студенткою в Лондоні, познайомилася з батьком її першої дитини, британцем Нілом Мітчеллом. Від початку знайомства чоловік зарекомендував себе кавалером з галантними манерами, однак при спільному житті їх ніби й не було.

Фреймут каже, що втекла від нього ще на перших місяцях вагітності, а зараз, згадуючи минуле, взагалі не розуміє, що їй подобалося у цьому чоловіку. Щобільше, Ользі в якийсь момент стало нудно з Нілом, до того ж він став агресивним.

Ольга Фреймут та Злата Мітчелл

17-річна донька телеведучої живе в США. Дівчина зазнала помітних змін від початку телевізійної кар’єри зіркової мами. Вже не раз під приціл обговорень публіки потрапляли зухвалі наряди Злати, а ще її пишні губи, оскільки на світлинах вона часто робить акцент саме на них.

Злата Мітчелл у своєму блозі соціальної мережі Instagram розповіла, чим займається в Каліфорнії. За словами дівчини, вона полюбляє подорожувати, у вільний час займатися танцями, знімати контент. Варто зауважити, що донька ревізорки не лише навчається, а й працює.

Однак на питання від користувачів мережі, в якій би країні вона хотіла жити, відповіла, що в цілому бачить себе тільки в Каліфорнії, але не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні.

З особистої сторінки Злати в Instagram помітно, що вона полюбляє ділитися яскравим контентом та відвертими луками, і цікаво, що на критику, хейт та негативні обговорення людей дівчина не реагує.

Нагадуємо, що знаменита телеведуча Ольга Фреймут вийшла заміж за генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Про це публіці стало відомо у 2017 році. Пара виховує спільних двох дітей: сина Валерія, який народився у 2016 році та доньку Євдокію, 2017 року народження.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко