|
29.11.2023 13:10

Про Україну забула? Ольгу Фреймут помітили на вулицях за кордоном: зірка хоче свята та атмосфери, як вдома

Автор: Юлія Ящук

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут після початку повномасштабного вторгнення в Україні перебралася жити з родиною до Лондона. Пресі зірка зазначала, що безпека її дітей надважлива, утім, за кордоном вона почала втрачати себе.

Ольгу Фреймут помітили на вулицях за кордоном

З оприлюдненої новини про своє повернення в Україну, а саме в липні цього року, журналістка отримала масу невдоволень від пересічних громадян. Річ у тому, що Фреймут надумала провести лекцію з етикету “Манери під час війни. Доброта як зброя”, де основною метою поставила в зборі коштів та в обговоренні питань про емоції, як ненавидіти з гідністю та чи доречно веселитися, коли в країні йде війна.

Українці висловлювалися, мовляв, як людина, котра перебуває за кордоном може говорити про те, як поводитися у часи війни. Наразі телеведуча повернулася за кордон та нещодавно показалася на вулицях Лондона, натякаючи, що сумує за домівкою.

Так, на новій світлині, яку Фреймут оприлюднила у своїх розповідях соціальної мережі Instagram, помічаємо новорічні ялинки, які, імовірно, вже пустили в продаж. Ольга зазначила, що хоче, аби настало свято й атмосфера, як вдома, тобто зі снігом.

Ольгу Фреймут помітили на вулицях за кордоном

Нагадаємо, що телеведуча Ольга Фреймут вийшла заміж за генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Подейкують, що саме цього чоловіка вона увела у конкурентки Маші Єфросиніної, на якого зірка також кинула своє око. Ані Фреймут, ані Єфросиніна не підтверджували балачок, які, до речі, започаткував український блогер Богдан Беспалов. Втім, відносини між двома медійними жінками завжди були напруженими.

Ольга та Володимир виховують двох спільних дітей: сина Валерія, який народився у 2016 році та доньку Євдокію, 2017 року народження.