|
03.12.2023 10:24

Возить на санках та міцно обіймає: Кацуріна зробила з Дантеса “татуся”, а він і не проти – так турбується

Автор: Юлія Ящук

Після розлучення з відомою українською співачкою Надею Дорофєєвою Дантес далі переконував публіку, що позиціює себе в суспільстві як чайлдфрі. Утім, шанувальники тільки дивуються, адже, як людина, котра такої позиції може так турбуватися не про своїх рідних дітей.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Зокрема, бізнесвумен Даша Кацуріна поділилася новими відео та фото у своєму Instagram-блозі, як проводить час з коханим Володимиром Дантесом та її дітьми. Шоумен возив на санчатах 7-річну Олександру та 2-річного Івана, розважав їх, а світлина, де чоловік міцно обійняв хлопчика, справді розчулює.

Кацуріна зробила з Дантеса “татуся”

Так, співак з дітьми вирішили витягти маму на вулицю, аби разом погуляти, насолодитися сніжною красою та спільним часом.

Кацуріна зробила з Дантеса “татуся”

У розмові з телеведучою та громадською діячкою Машею Єфросиніною Володимир Дантес розповідав, що з сином Даші, Іваном у нього якийсь особливий зв’язок. Тому, це й не дивно, чому так багато теплих кадрів з хлопчиком, де вони обіймаються, граються чи займаються його розвитком.

Варто зазначити, що нащадки Кацуріної поладили не тільки з її новим хлопцем, а й з дружиною тата, співачкою Надею Дорофєєвою. Імовірно, розлучення батьків не принесло дітям психологічних травм, і обоє з них зростають щасливими в повній любові.

Нагадуємо, влітку цього року Надя Дорофєєва та Міша Кацурін розповіли шанувальникам, що одружилися. Володимир Дантес зізнався, що парочка не запросила його та Дашу на урочистість. Каже, що, імовірніше за все, при запрошенні на весілля прийти не наважився б.