|
10.12.2023 09:57

Сталевий характер, краса матері та амбіції: як виглядає дочка Ольги Сумської, яка обрала життя в москві

У шлюбі з немолодим актором Євгеном Паперним Ольга В’ячеславівна свого часу народила прекрасну дівчинку Антоніну. Коли дитина була зовсім маленькою, в сім’ї ставалися серйозні кризи, в результаті яких акторка прийняла рішення піти до іншого. Так у майбутньої акторки з’явився вітчим Віталій Борисюк. Сім’я не була багатою, але послідовно рухалася до добробуту.

Ольга Сумська показала, як виглядає її дочка Тоня Паперна

Ольга Сумська показала, як виглядає її дочка Тоня Паперна

Рідний батько не спілкувався з дівчинкою. Євген навіть не приховував цього факту у своєму інтерв’ю і прямо сказав, що не вважав за потрібне це робити. Але Антоніна зростала у люблячій та творчій атмосфері.

Вона має прекрасні відносини зі своєю матір’ю, а також сестрою. Про її стосунки з Віталієм Борисюком невідомо нічого, так як обидва їх не коментують. 10 років тому Антоніна прийняла рішення переїхати до російської федерації та отримати там громадянство.

Досягнення цієї мети не далося їй легко. У громадянстві дівчині постійно відмовляли, але врешті-решт вона вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. Від нього ж вона народила дітей.

3 роки тому пара придбала розкішний будинок в елітному поселенні. Подейкували, що це було зроблено в кредит. Так чи інакше, але після 24 лютого Антоніна не заговорила вголос про свою позицію, хоча Ольга В’ячеславівна запевняла, що дівчина підтримує Україну.

Матір намагалася усіма можливими способами захистити свою дитину, виправдати її, але вже через декілька місяців, коли Антоніна почала виходити на червоні доріжки в Москві, активно зніматися та спілкуватися з російським глядачам, зірка заявила, що більше не буде обговорювати з аудиторією свою спадкоємицю. Мовляв, відмовитися від неї вона навіть не думає, адже дуже любить свою дитину, але і виправдовувати її перед українцями — нечесно.

Ольга Сумська показала, як виглядає її дочка Тоня Паперна

За увесь цей час Антоніна жодного разу не приїхала до України. З матір’ю вона спілкується по онлайн-зв’язку. Хоча не виключено, що жінки могли зустрічатися за кордоном.