|
12.12.2023 11:48

Вагітна? Дружина Павліка Репяхова засвітилася в пологовому і зізналася: “Вперше почула, як б’ється сердечко”

Тільки-но молода дружина Віктора Павліка стала його офіційною благовірною, як почала активно просуватися в соціальних мережах. На той момент починаюча блогерка і так займалася розвитком свого акаунту, але після вражаючої новини про шлюб артиста з дівчиною, яка вдвічі молодша за нього, інтерес публіки до неї значно виріс.

Незабаром після розпису пара дізналася про вагітність. Катерина до останнього не розкривала стать малюка, а пізніше з кожного свого кроку створювала контент. Вона показувала, як проходить увесь процес, охоче давала поради, розповідала про труднощі, з якими їй довелося зіштовхнутися, а також ділилася кадрами з пологів.

Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового

До речі, вони відбувалися в модному столичному пологовому будинку. Катерина залишилася дуже задоволеною і регулярно приходить туди до педіатра та на перевірки жіночого здоров’я.

Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового

Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового

Наприклад, нещодавно Катерина знову мала досвід спілкування з зі своїми лікарями, тому вирішила поділитися своїми враженнями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши декілька кадрів, пригадавши про перше УЗД, яке вона пройшла під дахом даного пологового.

Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Примітно, що не так давно Катерина говорила про своє бажання народити другу дитину. Її плани настільки серйозні, що пластична операція, яка вона хоче провести, відкладається саме через плани на наступну вагітність.

Також півроку тому Катерина активно підбирала ім’я для дівчинки, але зізнавалася на той момент, що вона не виношує дитину, просто заздалегідь зайнялася даним питанням. На даний момент Катерина здебільшого займається здоров’ям свого єдиного сина Михайла, в якого півроку тому знайшли затримки у мовленні. Зіркова мама дуже хвилювалася на цей рахунок.