|
19.12.2023 17:16

Ані Лорак у стосунках з іспанцем взяла на руки малюка, якого дуже полюбила: доньки від Мурата поруч не видно

Автор: Юлія Ящук

Зрадниця України Ані Лорак стала повним розчаруванням для українських шанувальників. Співачка не зробила ніяких висновків, далі продовжує жити в росії та розважати її народ. Ба більше, артистка жалілася, що українці в Мережі активно критикують, вважаючи, що гнівні висловлювання в її адресу – безпідставні.

Зазначимо, ексчоловік Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу підтримав Україну та одружився з українською візажисткою Лілією Реус. Однак ідилія тривала всього чотири місяці, і ширяться розмови, що пара розлучається.

Ані Лорак взяла на руки малюка, якого дуже полюбила

Налчаджиоглу та Ані Лорак разом виховують 12-річну доньку Софію, яка більшу частину свого часу проводить з мамою в росії. Іноді дівчинка бачиться з батьком, але зазвичай це відбувається на території Туреччини.

До слова, нещодавно зрадниця Ані Лорак показала свого домашнього улюбленця, песика, на ім’я Тоша. На відео співачка обійняла собаку, висловлюючи малюку всю свою любов.

Ані Лорак взяла на руки малюка, якого дуже полюбила

Відомо, що собака зірки є породи мальтіпу, для яких характерна грайливість, життєрадісність, ласкавість. Вони здатні перетворювати життя господаря на марафон веселощів. Виведені в США зі схрещування мальтійської болонки та пуделя. Песики цієї породи невеликих розмірів. Дорослі важать не більше 5 кілограмів.

Раніше Ані Лорак розповіла, що вихованця таким ім’ям назвала її дочка Софія. Видно, що для артистки домашній улюбленець є не простою собакою, а членом родини, якому готова виражати свою материнську любов та турботу.

Нагадуємо, 14 лютого 2023 року публіка дізналася, що співачка перебуває у стосунках з іспанцем Ісааком Віджраку. І поки в ексчоловіка Налчаджиоглу проблеми у взаєминах з дружиною Лілією Реус, схоже, що в Лорак у її особистому житті все гаразд.