|
20.12.2023 19:05

Камалія показала свою дочку, котра все більше походить на її падчерку, з якою в неї не клеїться: іронія долі

Найбагатша співачка України Камалія нарешті зустрілася зі своїми доньками, з якими останні 2 роки живе у постійній розлуці. Усі деталі в статті.

Не так давно Камалія так її чоловік дали ексклюзивне інтерв’ю, у ході якого бізнесмен розповів, що виявляється ніколи не вимагав від своєї дружини, аби вона народила йому дітей. Мовляв, на момент зустрічі з артисткою в нього вже було двоє спадкоємців і він не відчував жодної потреби у тому, аби боротися за батьківство.

Однак, співачка на той момент мріяла про первістка, і звісно, усіма можливими методами намагалася добитися вагітності. Декілька разів їй довелося пройти через неймовірно складний досвід втрати малюка, а згодом піти на процедуру екологічного запліднення, попередньо підготувавшись до даного процесу за допомогою хірургії. Підготовку до зачаття зірка пройшла в Сполучених Штатах Америки.

Камалія показала свою дочку

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла

Незабаром стало відомо, що співачка виношує двійню. На той момент в неї склалися прекрасні стосунки з пасинком Арманом, який переїхав до Києва, а от падчерка Таня так і не змогла прийняти свою мачуху. Можливо на це повпливав нюанс з віком, адже дівчина була молодша за співачку всього на 4 роки. Тим паче, у конфлікт у Камалії розгорівся із матір’ю дівчини.

Камалія показала свою дочку. Таня Захур 

І хоча досить довго сім’я не розповідала про внутрішні конфлікти журналістам, нещодавно стало відомо, що конфлікт з Танею навіть став каталізатором для погіршення взамин в парі. Перед заявою про своє розлучення Камалія розповіла, що їй було дуже боляче, коли чоловік підтримав під час сварки свою дочку, а не її.

Але найдивовижнішим фактом є те, що одна з дочок артистки все більше стає схожою на Таню. Це цілком логічно, адже в них один батько, і тим не менш, навіть іронічно.

Камалія показала свою дочку

Так, нещодавно співачка рушила до своїх дівчат, аби провести з ними трохи часу. Як ніяк, мати та діти постійно знаходяться у розлуці. У зв’язку з цим у Камалії нещодавно з’явилося декілька нових публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких можна помітити, як змінилися двійнята за цей короткий проміжок часу, і зокрема, як одна з них стала походити на свою старшу сестру, різниця у віці з якої в неї сягає аж 30 років.