|
24.12.2023 09:49

“Нарешті і в мене”: Іванна Онуфрійчук сховала округлий живіт під масивним светром, але видала свій стан

Після вдалого заміжжя Іванна Онуфрійчук безумовно замислилася про поповнення в родині, про що розповіла рік тому у своєму ексклюзивному коментарі. Зірка заявила, що вони активно працюють над даним питанням, натякаючи на їхню підготовку та консультації з лікарями. Але в той самий час не розповіла, коли саме планує пологи.

Зараз зірка знаходиться в Європі, і не сидить на місці. Іванна здебільшого намагається допомогти українським жінкам адаптуватися до нових умов, в яких вони опинилися, а також розповісти тим дівчатам, які тільки думають про переїзд до Швейцарії, до чого їм готуватися.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

На закиди стосовно агітації серед українського населення про переїзд до Швейцарії Іванна реагує доволі гостро, а також пояснює, що просто намагається допомогти людям побудувати нове життя, адже далеко не всім вдалося зберегти своє старе на батьківщині. Час від часу у кадрах з’являється і благовірний телеведучої.

Сама ж Іванна все більше намагається приховувати свою фігуру, і це стає очевидним. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як у компанії інших жінок прикрашає ялинку.На відео вона постала у масивному светрі, який тим не менш все одно не зміг приховати животик зірки.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Декілька місяців тому користувачі вже уточнювали у Іванни, чи вагітна вона. На деяких кадрах вона дійсно була схожа на жінку, яка знаходиться в цікавому положенні. Але Онуфрійчук дану інформацію спростувала.

З іншої сторони глядачам добре знайома ситуація, коли зірки до останнього заперечують факт своєї вагітності, а потім з’являється новина про поповнення в сім’ї. Жінки намагаються у цей вразливий момент захистити себе та дитину, і не розповідають шанувальникам щасливу новину раніше, ніж стануться пологи.