|
28.12.2023 17:03

Родина Горбунова та Осадчої замилувала сімейною ідилією: на одній подушці зібралися всі, окрім старшого сина

Автор: Юлія Ящук

Знаменита подружня пара українського шоу-бізнесу показала тепле різдвяне відео зі своїми спільними нащадками – Іваном та Данилом, втім, без дорослого сина Іллі від попереднього шлюбу Осадчої з депутатом Олегом Поліщуком.

У новому святковому ролику в соціальній мережі Instagram Юрій, Катерина та їхні сини прилягли одне до одного на фоні новорічної ялинки. Першим свою голову на подушку поклав Горбунов, оскільки саме він є головним в родині. Потім це зробила його дружина Осадча, далі 6-річний Іван та 2-річний Данило.

Усміхнені, щасливі, а головне радісні, попри всі обставини, Горбунов та Осадча намагаються дарувати приємні та позитивні моменти своїм дітям й проводити з ними якомога більше часу. Раніше шоумен зазначав, що навіть на роботі його не покидають думки, як там його дружина та діти. Також не приховав, з появою спадкоємців він став ніби залежним від них. Вважає, що час, проведений із сім’єю, наповнює його енергію.

Нагадуємо, відоме подружжя Осадчої та Горбунова виховують трьох синів – Івана, Данила та 21-річного Іллю від попередніх стосунків Каті з Олегом Поліщуком. Телеведуча розповідала, що її старший син навчається на IT у США в University of Maryland. Після закінчення вишу, Катерина розсекретила, що він не планує залишатися за кордоном, а хоче повернутися в Україну, працюючи за спеціальністю.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча з синами

До речі, зіркова матуся зі своєю старшою дитиною має безліч спільних захоплень. Вони обоє обожнюють історію. Ба більше, можуть прочитати книжки до відповідної тематики та ділитися враженнями між собою.