|
29.12.2023 10:48

Реус показала, чим займається після розлучення з Налчаджиоглу: в господарському магазині наліплює цінники

Автор: Юлія Ящук

В медійному просторі не вщухають розмови про розлучення турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу вже з другою дружиною. І хоча Мурат заявляє, що не вважає себе публічною людиною, не можна сказати, що його життя не цікавить пересічних громадян.

Подружжя утримувало ідилію у стосунках протягом 4 місяців, потім Лілія видалила спільні світлини з чоловіком, відписалася від його фотоблогу, а далі, слідом за дружиною, всі ці дії повторив і сам Налчаджиоглу.

Реус показала, чим займається після розлучення з Налчаджиоглу

Цікаво, але бізнесмен першим не витримав такої надмірної уваги преси навколо теми його розлучення та присвятив цілий допис в соціальній мережі Instagram. Він попросив не обговорювати його особистого життя, чітко зазначивши, що далі обирає мовчати.

До слова, дружина Мурата Налчаджиоглу після тривалого перебування в Дубліні, повернулася в Україну та зустрічатиме свята в колі найближчих людей. Також візажистка познайомила підписників зі своєю сестрою, яка працює в господарському магазині. Розповіла, що наклеювала цінники на товарах.

“Я, наприклад, зараз у господарському магазині, прийшла до своєї сестри, спостерігаю, як вона ставить товар на облік, і заставляє мене клеїти цінники”, – розповіла Лілія.

Реус показала, чим займається після розлучення з Налчаджиоглу

На відео візажистка звернулася до сестри ім’ям Світлана, тому тепер її аудиторія знає, як звати та чим займається одна з рідних їй людей. Жартома у ролику зазначила, що зробила сестрі безплатну рекламу.

Зауважимо, що Лілія Реус ніяк не коментує, що сталося між нею та чоловіком Муратом Налчаджиоглу, тож поки шанувальники будують тільки теорії щодо цього.