|
30.12.2023 11:31

Могилевська показала, якою красунею була 20 років тому: на фото в компанії відомого чоловіка. Такі молоді

Автор: Юлія Ящук

Співачка Могилевська змогла показати, як виглядала 20 років тому на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка додала одне з фото, які спочатку оприлюднив Віталій Козловський у себе в фотоблозі.

Могилевська показала, якою красунею була 20 років тому

В дописі Козловський зазначив, що рівно стільки часу пройшло, як розпочалася його музична дорога. Втім, на жаль, у зв’язку з реаліями, зараз йому доводиться займатися зовсім не тим, що подобається. Так, відомо, що наразі співак перебуває в лавах ЗСУ, захищаючи нашу країну.

Артист ніколи цього не хотів й ніколи подумати не міг, що все так обернеться не тільки для нього, але і для усіх. Нині ж, в досить непростий для українців час, його реалії – не творчість, а терпіння, боротьба та допомога.

Так, в прикріплених архівних кадрах Козловським, в каруселі можна побачити фото з його колегою, співачкою Наталією Могилевською. Втім, артистка вирішила показати й своїм фоловерам, як вона виглядала 20 років тому. На фото Наталя стояла з великим букетом квітів та щось говорила в мікрофон. Поруч постав Віталій з нагородою в руках та квітами, посміхаючись. На фоні видніється й назва музичного заходу – “Наша пісня 2005”.

Могилевська показала, якою красунею була 20 років тому

Нагадуємо, співачку Наталію Могилевську вже багато років поспіль підозрюють у вагітності, однак дива ще не сталося. Нещодавно в інтерв’ю Дмитру Гордону артистка відверто розповіла, чому так і не народила. Зірка зізналася, що спочатку зосередилася на розвитку кар’єри, потім вона 10 років була самотньою, а тепер, зустрівши справжнє кохання, у свої 48 років не полишає мрію стати мамою.