|
04.01.2024 21:01

Скільки дітей у Ніни Матвієнко та хто успадкував її фамільний будинок: всі знають тільки про доньку Тоню

Користувачі Мережі добре знайомі з донькою покійної Ніни Матвієнко, адже Антоніна пішла по стопах матері та розпочала свій творчий шлях ще в зовсім юному віці. Однак мало хто знає, що Ніна Митрофанівна та її чоловік, художник Петро Гончар були багатодітними батьками.

Первістка зіркового подружжя звуть Іван, співачка народила сина у 1973 році. Своє життя чоловік вирішив присвятити релігії. У 2005 році постригся у ченці, тож тепер Івана називають отцем Януарієм. Чоловік веде тихе непублічне життя, однак відомо, що у Ніжині Януарій винаймає житло із ще одним ченцем.

Хто з трьох дітей Ніни Матвієнко успадкував її фамільний будинок

Родина постійно матеріально допомагала чоловіку, також зіркові мати та сестра вносили пожертвування в храм. Як зізнавався сам отець Януарій, ченці самотужки заробляють на життя. Він час від часу займається іконописом та розписує помешкання на замовлення, а з пошуком роботи йому іноді допомагає молодший брат.

Середній син Ніни Матвієнко та Петра Гончара також вирішив розвиватись у творчому напрямку. У столиці, художник Андрій Гончар займається іконописом, пише картини та розписує храми.

Хто з трьох дітей Ніни Матвієнко успадкував її фамільний будинок

Молодша донька Ніни Митрофанівни, артистка Тоня Матвієнко перейняла від матері чарівний голос. Ще в юному віці дівчина почала розвивати свої співочі навички та брати участь в пісенних конкурсах. Більш відомою для української аудиторії Тоня стала після участі в талант-шоу “Голос країни”. Саме завдяки цьому проєкту Антоніна зустріла своє кохання, музиканта Арсена Мірзояна.

Останні кілька років зіркова пара проживала в розкішному будинку Ніни Матвієнко. Відомо, що пара планувала переїзд до власної квартири, але через повномасштабне вторгнення процес призупинився. Після смерті Ніни Митрофанівни нащадки не коментували тему поділу майна. Однак, у своєму першому інтерв’ю після втрати матері, Тоня пригадувала, що часто спить в кімнаті мами та не наважується прибирати її речі. Ймовірно, що Тоня та Арсен разом із донькою продовжують жити в фамільному будинку Матвієнків.

Хто з трьох дітей Ніни Матвієнко успадкував її фамільний будинок