|
10.01.2024 16:06

Настя Каменських повторила легендарну зачіску афро-каре, яка стала трендом 2024 року: така у Василя Байдака

Відома українська співачка Настя Каменських має неабияку вроду, а також намагається слідкувати за модними тенденціями. Покажемо, як знаменитість виглядала з афро-каре.
Автор: Юлія Ящук

Афрокучері – зачіска, яка підкорює мільйони дівочих сердець. Вона гарна, стильна, з безліччю локонів-пружинок. Від природи виконавиця Настя Каменських має розкішне густе волосся з власними кучерями, які своїми силами можна і не робити.

Настя Каменських повторила легендарну зачіску афро-каре

Афро-каре є трендом в сезоні 2024. До речі, Каменських у своєму Instagram вже хизувалася такою зачіскою у 2020 році й отримувала від шанувальників в коментарях безліч компліментів, зокрема, як зробити такі кучері. Співачка на відео жваво танцювала, хизуючись новим іміджем. Наразі артистка дещо відростила волосся, втім, не зраджує своїм улюбленим та природним кучерям.

В кліпах Настю Каменських можна побачити й з випрямленим волоссям, однак прихильники звикли бачити улюбленицю зі звичним для неї іміджем. Утім, зазначимо, що останнім часом виконавицю обговорюють не за стиль, а більше за її особисте життя.

Річ у тім, що плітки про розлучення співачки з репером та продюсером Потапом тільки набирають обертів, особливо, коли пара не з’являється разом в соціальних мережах й більше не коментує та не спростовує пліток.

Настя Каменських та Потап

Блогер Богдан Беспалов першим доповів, що подружжя розлучається. За його словами, зараз Каменських остаточно хоче розірвати всі зв’язки з чоловіком, маючи переговори з великим лейблом. Він вважає артистку дуже розумною та продуманою жінкою. Наразі прихильникам залишається тільки чекати, коли пара зможе про все відкрито та чесно розповісти.

До слова, на тлі всіх чуток про розлучення з Потапом, Каменських у розмові з Євгеном Клопотенком в програмі “Пекельні борошна” заявила, що у них все добре. Де ж таки правда – фани можуть тільки здогадуватися.