|
12.01.2024 16:02

“Найкраща мама”: дівчина Дантеса Кацуріна показала, чим годує своїх дітей. Поки колишній чоловік не бачить

Автор: Юлія Ящук

Кохана співака активно веде свій фотоблог, висвітлюючи з ним буденне життя. Втім, парочка не любить оприлюднювати спільних світлин, які залишаться на їхніх сторінках. Володимир Дантес раніше розповідав, що вже будував стосунки на показ в соціальних мережах, постійно поширюючи контент з колишньою дружиною Дорофєєвою. Нині ж все змінилося.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Від попереднього шлюбу з Михайлом Кацуріним Даша має двох дітей – 7-річну Олександру та 2-річного Івана. Попри непросте розлучення, вони домовляються про спільне виховання спадкоємців. Тому, нерідко Міша проводить з ними час та висвітлює це у своєму Instagram-блозі.

Кацуріна показала, чим годує своїх дітей

До речі, нещодавно Даша Кацуріна й сама в соціальній мережі Instagram поділилася світлиною своїх дітей. На ній донька Олександра смакувала бутербродом, а син Іван сидів поруч і теж позував на камеру. Бізнесвумен жартома назвала себе найкращою мамою, імовірно, за таку не зовсім корисну їжу.

Кацуріна показала, чим годує своїх дітей

Нагадуємо, стосунки Кацуріної та Дантеса почалися після їхніх розлучень. Даша зізнавалася, що Володимир її багато підтримував. І коли почали жартувати, що вони разом, закохані теж спочатку з гумором реагували на ці розмови, однак вже фліртували одне з одним. З часом їхня дружба переросла у стосунки.

Відомо, що влітку 2023 року Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін одружилися. Утім, на відміну від своїх колишніх, Даша та Володимир з цим важливим кроком не поспішають, пояснюючи це тим, що поки їм і так добре разом.