|
13.01.2024 12:31

Маша Єфросиніна показала пуховик, який придбала в дівчини Володимира Дантеса: бренд Кацуріної носять зірки

Автор: Юлія Ящук

Світлину з пуховиком знаменитість оприлюднила у своєму блозі в соціальній мережі Instagram. Єфросиніна зазначила, що носить його вже понад рік, і кожного разу, коли вона в ньому, то отримує запитання від прихильників, звідки він. Так, варто відзначити, що річ виглядає справді як нова, ніби куплена цього сезону.

“Цей пуховик в мене вже понад рік, і кожного разу, як я в ньому з’являюся, ви питаєте звідки він”, – зазначила Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала пуховик, який придбала в дівчини Володимира Дантеса

На фото вона прикріпила посилання сторінки на бренд одягу дівчини Дантеса, бізнесвумен Даші Кацуріної, щоб шанувальники змогли самостійно переглянути чи, можливо, придбати пуховик або інші речі.

KATSURINA – бренд родом з міста Києва, засновницею якого є рестораторка та дизайнерка Даша Кацуріна. У 2015 році дівчина хотіла знайти собі гідний верхній одяг на зиму. Пуховик, який вона так хотіла взяти від бренду H&M, розкупили, тож вона відправилася на пошуки в магазини на просторах Інтернету.

Маша Єфросиніна показала пуховик, який придбала в дівчини Володимира Дантеса

Втім, все, що вона переглядала не могли задовольнити її критеріїв. Цікаво, але потім Кацуріна знайшла для себе гідну альтернативу – придбала дві ковдри та самостійно пошила модель, навіть кращу за ту, яку намагалася знайти.

Колишній чоловік Михайло Кацурін був у захваті від роботи Даші, тому запропонував відкрити їй свою справу, шиючи їх масово. Звичайно, спочатку дівчина була налаштована скептично, оскільки від пересічних громадян отримувала коментарі у свою адресу, мовляв, одяглася в ковдру. Однак згодом вона перетворила це на фішку бренду, зробивши слоган: “Якщо хтось запитає, це дійсно ковдра”.

Просування бренду відбулося через соціальні мережі, і тепер він досить відомий навіть серед українських зірок. Нині ж Даша Кацуріна є однією з найпопулярніших вітчизняних дизайнерок. Крім того, кожен для себе може знайти не тільки пуховик, а й повсякденний одяг.