|
13.01.2024 16:06

Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт в очікуванні чергового сина: чоловік щасливий

Автор: Юлія Ящук

Григорій та Христина є батьками трьох неймовірних синів. У своїх фотоблогах вони не раз зізнавалися, що мріють ще й про донечку. Днями ведучий, спілкуючись зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram, не оминув питання, чи досі їхнє подружжя планує дівчинку. За словами зірки, вони з дружиною хочуть стати батьками вчетверте, але домовилися спочатку дочекатися перемоги.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

Однак, що цікаво, Григорій вже задумується над тим, аби доньку з дружиною народити раніше, мовляв, спочатку дитина, а потім омріяна для всіх українців перемога. Шанувальники бажають парі, щоб їхня мрія обов’язково здійснилася.

До речі, нещодавно дружина телеведучого у своєму фотоблогу оприлюднила світлину з фотосесії, на якій позувала у чорній сукні до підлоги з вагітним животом. Вона прикріпила віконечко, де підписниці могли поділитися своїм фото з часів, коли перебували в положенні. Зазначимо, що Христині до обличчя вагітність. В кадрі знаменитість світиться від щастя та думки, що незабаром зустрінеться з малюком.

Христина показала вагітний живіт в очікуванні чергового сина

Нагадаємо, Григорій Решетнік висловлювався, чи думав про розлучення з дружиною Христиною. Він зазначав, що у них, як і у всіх, є сварки. Ба більше, зопалу вони можуть сказати одне одному щось занадто емоційне. При цьому телеведучий розповідав, що йому дісталася найкраща дружина, тому й не уявляє, як вони можуть розлучитися.

Проте Решетнік не виключає того, що кохана, можливо, сама захоче розлучення, оскільки в житті буває все. Зараз подружжя справді щасливе, має плани на майбутнє та хоче, аби їхні сини зростали в любові, підтримці та в достатку.