|
14.01.2024 09:07

Кого Арсен Мірзоян проміняв на Тоню Матвієнко: вона досі не може йому пробачити подружню зраду

Тривалий час Арсен Мірзоян приховував правду про свої стосунки з колегою Тонею Матвієнко. Хімія між ними була очевидна. Глядачі підозрювали, що зірки мають сильні романтичні почуття, але не здогадувалися, наскільки далеко обидва зайшли.

Справа серйозно ускладнювалася тим, що на Арсена вдома чекала дружина. Жінка народила чоловіку двох прекрасних дітей і не розраховувала втратити своє кохання настільки швидко.

Кого Арсен Мірзоян проміняв на Тоню Матвієнко

Кого Арсен Мірзоян проміняв на Тоню Матвієнко

Пізніше співак буде дізнаватися у тому, що усіма силами намагався триматися та не пірнати з головою у роман. Чоловік до останнього старався бути об’єктивним, і розумів, що інтрижки може закінчитися швидким згасанням почуттів. Арсен Мірзоян не припиняв думати про свою сім’ю, але в якийсь момент зрозумів, що все ж таки кохає свою нову обраницю, і має зробити остаточний вибір.

Більше року він знаходився на гастролях разом з Тонею, а після повернення запланував розстатися з дружиною. Жінка відпустила свого благовірного. І за словами Мірзояна, попри нормальні стосунки між ними, він відчуває образу, яку вона має на нього. Співак впевнений, що досі жінка не змогла повністю його пробачити, хоча намагається робити вигляд, наче все в порядку.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

При цьому обидва вже давно пішли вперед, і жінка налагоджує особисте життя поза контекстом, в якому раніше головну роль займав Мірзоян.

Хлопці дуже швидко ростуть, але співак намагається багато часу проводити з ними та інтегрувати їх в свою нову сім’ю. Так само зусилля докладає і Тоня Матвієнко, яка змогла побудувати з пасинка ми прекрасні стосунки.

А от чи знайома колишня дружина Арсена з його маленькою донечкою Ніною досі невідомо. В цілому, наскільки близькими залишилися стосунки екс-подружжя незрозуміло, і Арсен Мірзоян навіть не розповів, як часто вони спілкуються. Адже його спадкоємці ростуть, і необхідності розмовляти з їхньою матір’ю не стає з кожним днем.