|
27.01.2024 18:04

Ольга Фреймут показала літнього чоловіка, який для неї є важливим: позував для книги її видавництва (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Останнім часом головна ревізорка країни почала більше оприлюднювати особистого контенту на власній сторінці в соціальній мережі Instagram. З початку повномасштабного вторгнення знаменитість присвячувала дописи темі війни, а тепер можна побачити більше її світлин, дітей, також ознайомитися з уроками етикету та з видавництвом.

Ольга Фреймут показала літнього чоловіка, який для неї є важливим

До слова, нещодавно телеведуча поділилася з шанувальниками світлиною, на якій позував її дідусь. Виявилося, що той кадр було взято з фотосесії для книги під назвою “Бойківське весілля”. Вона з видавництва зірки.

“Мій дідусь позує для книги “Бойківське весілля”. Шевченківський гай у Львові. Історична достовірність костюмів від головного костюмера “Кріпосної”. Книга мого видавництва. Авторка Наталя Хібеба”, – розповіла Фреймут.

Ольга Фреймут показала літнього чоловіка, який для неї є важливим

Журналістка зазначила, що дідусь був дещо шокованим, оскільки до фотосесії його готували, навіть роблячи макіяж. В кадрі чоловік виглядав впевнено та професійно. Не виникає і сумнівів, що він повністю віддав свої сили на робочий процес.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні, Ольга Фреймут перебралася жити до Великої Британії. Зірка сумує за домівкою, проте остаточно не повертається задля безпеки дітей. Від теперішнього чоловіка Володимира Локотка ревізорка у 2016 році народила сина Валерія, а через рік доньку Євдокію.

Ольга Фреймут з чоловіком та дітьми

До речі, якраз після появи на світ третьої дитини, публіка дізналася, що Фреймут вийшла заміж, взявши прізвище чоловіка. Також знаменитість має старшу доньку Злату від стосунків з британцем Нілом Мітчеллом.